jueves, 7 de agosto de 2008

Ha hon enam de viatje enguany???

Aqui hi ha sa pregunta...... no si ho sabeu pero es calendari de ACB 2008 ja esta fet i ja podem començar a sebre quan hi ha hon juga el Vive Menorca. Despres de s'exit d'es viatje de l'any passat i amb l'ho be que ens ho varem passar, engauny repetirem, fent un desplaçament (sense dones!!) per veure un partit d'es nostre equip fora de s'illa. Hi si hi ha un poc m'es d'exit que l'nay passat tambe n'organitzarem un amb senyores.
Be començau a pensar fetxas i llocs ha hon vos agradaria viatjar per veure basket i a n'es mateix temps una ciutat que vos agradaria visitar.....
Enguany Bilbao es a sa segona jornada i a mes entre setmana..... pero no descart encara tornar-hi..... l'any passat va ser triunfal..... Cafe Villa Bilbao era Vessut!!!

Un viatje que podria estar be seria es pont de la Constitucio i la Purisima, Dissabte dia 6 i Dilluns dia 8 son festa aixi que a lo millor podriem fer un poquet mes de temps i sa gent s'animaria mes. Aquesta jornada es juga a Sant Sebastia.... igual podria ser un viatje que podriem fer amb ses respectives...
Be tot son ideas, podrieu fernos arribar opinions, ideas i tot el que volgueu... (baix d'aquest escrit alla ha hon possa comentraios i vos donau d'alta).

Toni Sit

No hay comentarios: