viernes, 18 de julio de 2008

Campeontat Padel Vessut

D'es de fa un parell de setmanas que es du a terme es primer camponat de Padel, amb sa partició de sis parelles de vessuts. S'an fet dos grups i es dos primers de cada grup es creuaran amb semifinals i es guanyadors jugaran sa final.
A n'es primer grup sa parella formada Tato-Javi han guanyat es dos partits a ses parelles Bielito-Ignasi i Bacalao-Mingo, quedant d'aquesta maneran en primer lloc. En segon lloc ha estat per Bielito-Ignasi, despres de guanyar es seu partit contra Bacalao-Mingo.
En quant a nes segon grup sa parella Lino-Sit han guanyat es dos partits contra Paco-Isma i Nisio-Emilio, quedant d'aquesta manera en primer lloc, seguit de sa parella Nisio-Emilio havent guanyat s'altre partit d'aquest grup.
D'aquesta manera es creuements a semifinals son Tato-Javi & Nisio-Emilio i Lino-Sit & Bielito-Ignasi. Aquest partits es jugaran es proper Dimarts dia 22 de Juliol a partir de les 20:30 a n'es club de Tenis de Malbuguer.
En quant a n'es partit per es tercer i cuart puesto i sa final es jugaran sa darrera setmana de Juliol. Seguirem informant d'es resultats i dia de sa resta de partits.

Al final aquets partits es duran a terme sa darrera setman de Juliol, encara hi ha que fitxar horis, ja comunicarem la data.

No hay comentarios: